Prehrana kao benefit zaposlenika

Jeste li vi tvrtka kojoj je stalo do zaposlenika ili mislite da ste prehranu svojeg najvrijednijeg resursa riješili neoporezivim dodatkom za prehranu? Pokažite da uistinu cijenite svoje zaposlenike! Omogućite im MealPass!

Zaposlenici danas cijene svoje privatno vrijeme i najbolje što im možete omogućiti je benefit koji im obogaćuje privatno vrijeme. Prehrana na poslu je dobar potez, ali kad im omogućite prehranu u privatno vrijeme po povoljnijim uvjetima, onda ste im dali odličan benefit!

Zašto je MealPass najbolje rješenje za vaše zaposlenike?

 • osim zaposlenika, obuhvaća i njihove obitelji
 • omogućuje im provođenje kvalitetnijeg vremena sa bližnjima uz manje kuhanja, provođenja više vremena na izletima, obiteljskim ručkovima, druženjima sa prijateljima,…
 • jedini je benefit koji omogućuje 15% popusta na svaki obrok, piće, kolač, kavu, svaki dan u godini 
 • štedi značajne novce u odnosu na dostave hrane – do 40% povoljniji

MealPass vam nudi povoljniju prehranu u više od 120 restorana u Hrvatskoj! Nema dvostrukih menija, nema skupih dostava… Svi povremeno ili često jedemo u restoranima, idemo na kave, kolače ili bar razmišljamo početi, MealPass je najbolje rješenje za sve!

Popust od 15% u svim restoranima, pizzeriama, konobama, vinarijama, slastičarnama, tokom cijele godine i bez obzira na broj osoba za koje plaćate aplikacijom. Provjerite naše lokacije

Zvuči odlično?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MealPass je
 • Praktično rješenje za wellbeing Vaših zaposlenika i njihovih obitelji
 • Odličan alat za Employer Branding tvrtki – nikoga ne diskriminira, a cijenom je toliko prihvatljiv da ga svaki poslodavac može omogućiti svim zaposlenicima (mjesečno 16kn (2,12 EUR) po zaposleniku)
 • Izvrstan način da Vaši zaposlenici uživaju u raznovrsnoj ponudi svih restorana iz naše mreže i pritom uštede – dnevni obrok, večera ili ručak s obitelji i prijateljima
 • Neoporeziv kao dar u naravi do 600kn godišnje ili do 8.000kn godišnje za prigodne nagrade i nagrade za radne rezultate
 • Rješenje koje smanjuje troškove reprezentacije tvrtki
 • Dodana vrijednost budžetu za prehranu zaposlenika – na svakih 1.000 kn dobivaju do 150kn dodane vrijednosti
 • MealPass NISU DOSTAVE, osim Cateringa, koji dostavlja hranu u sklopu kolektivne prehrane u uredu (ne dostavlja pojedinačne obroke)
KAKO FUNKCIONIRA

 

Za poslodavca – poticati zaposlenika na zdravi način prehrane i kvalitetni odmor za vrijeme obroka – izvan radne sredine, odraz je iskusnog poslodavca, svjesnog da time povećava učinkovitost, motivaciju i radnu energiju svojih zaposlenika.

Ušteda na troškovima reprezentacije plaćanjem putem MealPass aplikacije, uz kontrolu potrošnje, dodatni je benefit.

Za HR team – povećati učinkovitost i motivaciju zaposlenika, uz istovremeno smanjivanje broja bolovanja, ključni su ciljevi svakog HR stručnjaka. Brigom o kvalitetnom načinu prehrane i uvođenjem MealPass rješenja u radni kolektiv, jedan je od koraka do ostvarenja cilja.

Za zaposlenike – kvaliteta života. MealPass članstvo omogućuje raznovrsnu i kvalitetnu prehranu, uz znatnu uštedu na dnevnoj, mjesečnoj i godišnjoj razini.

Kako MealPass funkcionira za Gosta?

 • Registracijom na aplikaciji MealPass zaposlenik odabire iznos kojim želi napuniti svoj MealPass račun za svoje dnevne, mjesečne ili vikend obroke
 • Uplaćeni iznos može istog trenutka vidjeti na svom osobnom MealPass računu
 • S naše liste odabire željeni restoran
 • Slijedi uživanje u bogatom i raznovrsnom meniju naših Partnera, a za plaćanje konzument treba predočiti svoj QR code
 • S MealPass članstvom svako je jelo čak 15% jeftinije
 • Svi restorani iz naše mreže imaju oznaku Partnerstva na ulaznim vratima
 • Korištenje MealPass usluge nije vremenski ograničeno, odnosno uslugu je moguće koristiti u redovnom radnom vremenu restorana
 • Godišnja članarina za MealPass članstvo iznosi svega 150 kn+PDV 
…i ne zaboravite:
Najbolje što možete učiniti za zdravlje svojih zaposlenika je omogućiti im odmaknuti se od računala i radnog mjesta za vrijeme obroka. Pauza za obrok izvan radne sredine, napuniti će Vašu tvrtku energijom za ostatak dana.

 

Iskustva korisnika

Marko, ZG

MealPass nam omogućuje značajnu uštedu na troškovima reprezentacije i vrlo je jednostavan za korištenje i administriranje.

Željka, ZG

Konačno benefit za zaposlenike koji svi žele i nikoga ne diskriminira. Svi vole jesti, a u MealPass mreži imaju reznovrsnu ponudu restorana za svakoga – od menzi do vrhunskih restorana, hoćeš večeru sa frendicom ili obiteljski ručak van Zagreba. Odličan wellbeing alat!

 

Frane, ZG

MealPass je odličan alat za motiviranje naših zaposlenika i privlačenje novih. Volim im pogledati izraz lica kad im kažemo da im omogućujemo povoljnu prehranu u brojnim restoranima. 

Plaćanjem godišnje članarine za zaposlenike smo dobili vrhunski efekt u organizaciji za minoran iznos po zaposleniku.

 

Gordana, ZG

Benefit koji nadmašuje novčani bonus. Za tristotinjak kuna po zaposleniku godišnje dobili smo prednost nad konkurencijom, a zaposlenici jeftiniju prehranu za njih i obitelj.

Pretplati se na novosti!

Prati nas i budi u toku s novostima i posebnim ponudama. Nećemo te spamati svako malo... obećajemo!

 

You have Successfully Subscribed!