Mealpass program

Svakodnevni zahtjevni poslovni izazovi i s tim povezan svakodnevni stres, obično završava brzom i nezdravom prehranom, što povlači za sobom razne zdravstvene i tjelesne smetnje. Konačni rezultat je pad produktivnosti, povećani broj bolovanja i nerijetko smanjena motiviranost. 

Svjesni smo ograničenja koje javna uprava ima u materijalnom nagrađivanju zaposlenika te ograničenim resursima raspoloživim za benefite kao što je prehrana zaposlenika. MealPass rješava ovaj problem na način da za zanemariv iznos po zaposleniku omogućuje značajnu dodanu vrijednost postojećim naknadama za topli obrok i prehranu zaposlenika.

MealPass je jedan od rijetkih benefita koji ne diskriminira niti jednog djelatnika, svi ga žele i financijski je vrlo isplativ te je kao takav prihvatljiv oku javnosti ako se implementira u kolektiv.

MealPass smanjuje sivu ekonomiju, pomaže razvoju ugostiteljskog sektora i omogućuje zaposlenicima konzumiranje više obroka uz neznatni trošak. Također, obzirom na zakonska ograničenja u pogledu plaća zaposlenika, MealPass je vrijedan benefit u privlačenju novih zaposlenika.

MealPass je
 • Praktično rješenje za wellbeing Vaših zaposlenika i njihovih obitelji
 • Odličan alat za Employer Branding tvrtki – nikoga ne diskriminira, a cijenom je toliko prihvatljiv da ga svaki poslodavac može omogućiti svim zaposlenicima (mjesečno 16kn (2,12 EUR) po zaposleniku)
 • Izvrstan način da Vaši zaposlenici uživaju u raznovrsnoj ponudi svih restorana iz naše mreže i pritom uštede – dnevni obrok, večera ili ručak s obitelji i prijateljima
 • Uz MealPass je moguća i dostava!
 • Neoporeziv kao dar u naravi do 1000kn (132,72 EUR) godišnje ili do 10.000kn (1327,2 EUR) godišnje za prigodne nagrade i nagrade za radne rezultate
 • Rješenje koje smanjuje troškove reprezentacije javnog sektora
 • Dodana vrijednost budžetu za prehranu zaposlenika – na svakih 1.000 kn (132,72 EUR) dobivaju do 150kn (19,91 EUR) dodane vrijednosti
Benefiti MealPass-a

 

Za poslodavca – poticati zaposlenika na zdravi način prehrane i kvalitetni odmor za vrijeme obroka – izvan radne sredine, odraz je iskusnog poslodavca, svjesnog da time povećava učinkovitost, motivaciju i radnu energiju svojih zaposlenika.

Ušteda na troškovima reprezentacije plaćanjem putem MealPass aplikacije, uz kontrolu potrošnje, dodatni je benefit.

Za zaposlenike – kvaliteta života. MealPass članstvo omogućuje raznovrsnu i kvalitetnu prehranu, uz znatnu uštedu na dnevnoj, mjesečnoj i godišnjoj razini.

Kako MealPass funkcionira za korisnika?

 • Registracijom na aplikaciji MealPass odaberite iznos kojim želite napuniti svoj MealPass račun za Vaše dnevne, mjesečne ili vikend obroke (VIDEO)
 • Uplaćeni iznos možete istog trenutka vidjeti na Vašem osobnom MealPass računu (VIDEO)
 • S naše liste odaberite željeni restoran i rezervirajte svoj stol (VIDEO)
 • Ostalo je jednostavno – uživajte u bogatom i raznovrsnom meniju naših Partnera, a za plaćanje predočite svoj QR code (VIDEO)
 • S MealPass članstvom svako je jelo čak 15% jeftinije
 • Svi restorani iz naše mreže imaju oznaku Partnerstva na ulaznim vratima
 • Korištenje MealPass usluge nije vremenski ograničeno, odnosno uslugu je moguće koristiti u redovnom radnom vremenu restorana
 • Godišnja članarina za MealPass članstvo iznosi svega 150 kn (19,91 EUR) + PDV
 • Uz MealPass je moguća i dostava!
…i ne zaboravite:
Najbolje što možete učiniti za zdravlje svojih zaposlenika je omogućiti im odmaknuti se od računala i radnog mjesta za vrijeme obroka. Pauza za obrok izvan radne sredine, napuniti će Vašu tvrtku energijom za ostatak dana.

 

restorana

zadovoljnih korisnika

tvrtki

Iskustva korisnika

Marko, ZG

MealPass nam omogućuje značajnu uštedu na troškovima reprezentacije i vrlo je jednostavan za korištenje i administriranje.

Željka, ZG

Konačno benefit za zaposlenike koji svi žele i nikoga ne diskriminira. Svi vole jesti, a u MealPass mreži imaju reznovrsnu ponudu restorana za svakoga – od menzi do vrhunskih restorana, hoćeš večeru sa frendicom ili obiteljski ručak van Zagreba. Odličan wellbeing alat!

 

Frane, ZG

MealPass je odličan alat za motiviranje naših zaposlenika i privlačenje novih. Volim im pogledati izraz lica kad im kažemo da im omogućujemo povoljnu prehranu u brojnim restoranima. 

Plaćanjem godišnje članarine za zaposlenike smo dobili vrhunski efekt u organizaciji za minoran iznos po zaposleniku.

 

Gordana, ZG

Benefit koji nadmašuje novčani bonus. Za tristotinjak kuna po zaposleniku godišnje dobili smo prednost nad konkurencijom, a zaposlenici jeftiniju prehranu za njih i obitelj.